poster

Informer

Informer

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 69

SYNOPSIS

Restrukturiranje Agrokora započelo je očekivano, zatvaranjem nerentabilnih poslovnica Konzuma, čak i prije špice sezone. Poslovnice fizički uglavnom nisu u vlasništvu posrnule tvrtke, pa 'Informer' stoga propituje tko bi od novih igrača mogao stići na tržište i što će to značiti za potrošače.
Društvene su mreže postale legitimnim dijelom javnoga prostora, političarima itekako važan, jer se upravo zbog komentara na njima na mala vrata ugurao - verbalni delikt. Pa dok se građani privode na policijske obavijesne razgovore, ekipu 'Informera' zanimalo je kako to da političari mogu biti i osuđeni, a ipak biti izabrani na javnu funkciju.
Dok država tek u tragovima otvara prostor poduzetništvu da diše, dobre vijesti stižu sa Zagrebačke burze. Ondje se pokreće nova platforma za financiranje malog i srednjeg poduzetništva, onoga koje je u krizi najviše stradalo i koje u bankama, zbog prezaduženosti, teško dobiva kredite.
Zbog nikad uređene države sve su njene usluge (pre)skupe, uključujući i energiju. Iako je golem uvoznik energije, država još nema energetsku strategiju, a nije u stanju ni kopirati Europu koja se potpuno okreće obnovljivim izvorima. Hrvatska ih ima u obilju, posebno hidropotencijala, pa 'Informer' istražuje - gdje zapinje?
Minus po tekućem računu katkada je jedina stvar koja nam drži glavu iznad vode, iako pomaže samo prvi put, a sve dalje je zakopavanje u živo blato. Studenti to blato još nisu upoznali, no za sve postoji prvi put. Što kada osvane minus na X-ici? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom izdanju 'Informera'.

Photos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
  • The Minute

    image
    A magazine show that takes a closer look into the world of sport.
  • UEFA Champions League Magazine

    image
    The latest news and updates from the UEFA Champions League.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.