poster

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju (2007)

Music, Reality show | Croatia
Director: Dalibor Sokolić

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 2

EPISODE: 7

SYNOPSIS

U večerašnjoj, sedmoj emisiji saznat ćemo tko su finalisti druge sezone showa Zvijezde pjevaju. U natjecanju su ostala još samo tri para, koji će, kao i do sada, uložiti maksimum u svoje dvije interpretacije, no na kraju emisije jedan par napušta natjecanje i ostaju dva para koji će se za pobjedu i titulu najboljeg boriti u finalu 26. travnja.
Od glazbenih žanrova Karmela i Đani za prvi su nastup odabrali rock, Nikša i Ivana soul, a Mila i Jacques pop, a u drugom će nastupu svaki par otpjevati po jedan domaći hit. U show programu nastupit će Boris Novković.
Za sjajnu atmosferu i podršku natjecateljima pobrinut će se brojni navijači i publika u studiju Anton Marti. Žiri u kojem su Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić "vagat" će svaku nijansu izvedbe, a tko će ostati u natjecanju odlučit će i gledatelji, koji za svoje favorite mogu glasovati tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve telefona:

KARMELA VUKOV COLIĆ i ĐANI STIPANIČEV 061 5105
NIKŠA KUŠELJ i IVANA KINDL 061 5106
MILA ELEGOVIĆ i JACQUES HOUDEK 061 5108

Izvođači nastupaju uz pratnju banda "Zvijezde sviraju".

Nagrada za jednog od gledatelja koji glasuju je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Dating #NoFilter (2019)

    image
    Let's be real... dating is not the fantasy that TV makes it out to be. Instead, it's an absolute shit show of X-rated pics, ghosting and one night stands....
  • Gogglebox (2013)

    image
    Some of Britain's most opinionated and avid TV viewers comment freely on the best and worst television shows of the past week, from the comfort of their sofas.
  • The Only Way Is Essex (2010)

    image
    The Only Way is Essex is the stand-out, smash hit entertainment series that follows the lives of a glamorous cast as they go about their lives in the county of...
  • Garden Rescue (2016)

    image
    Charlie Dimmock and award-winning garden designers the Rich brothers compete to design gardens for homeowners around the country.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.