poster

Rame uz rame

LADO A LADO (2012)

Soap opera | Brazil

Where to watch
Show not available in country
User rating: 8/10

SEASON: 1

EPISODE: 51

SYNOPSIS

Diva se jada Isabel jer se posvađala s Máriom i Fredericom. Kaže joj da kazališna družina ima financijskih problema. Zenaide daje Olavu i Vilmaru novac da kupe sladoled, a Eliasa ostavi kod kuće. Jurema govori Isabel da se Zé Maria pristao susresti s njom. Fernando dolazi na Catarininu probu i daje joj privjesak kao amulet. Zé Maria i Isabel se sastanu i razgovaraju. Isabel ga pozove k sebi na večeru. Zé za tu prigodu od Caniça kupi sako. Celinha želi da Alice i Jonas budu skupa. Zé Maria dolazi k Isabel na večeru. Catarina stiže kući i uplaši se kad ugleda Constânciju s Melissom. Umberto smišlja plan s Teodorom i ne dopušta da Margarida i Ester uđu u restoran Colonial jer se Fernando ondje treba sastati s Catarinom.

Photos

Rame uz rame 01Rame uz rame 02Rame uz rame 03Rame uz rame 04Rame uz rame 05Rame uz rame 06Rame uz rame 07Rame uz rame 08Rame uz rame 09Rame uz rame 10Rame uz rame 11Rame uz rame 12

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.