poster

Rame uz rame

LADO A LADO (2012)

Soap opera | Brazil

Where to watch
Show not available in country
User rating: 1/10

SEASON: 1

EPISODE: 23

SYNOPSIS

Assunçao dolazi u Morro u pratnji policije kako bi cijepio narod, ali borci capoeire mu to ne dopuštaju i bore se. Caniço sruši Assunçãa, ali Zé Maria štiti liječnika. Neusinha prigovara zbog svoga kostima. Eulália nestane i svi ukućani se zabrinu, ali uskoro se vraća i kaže da je otišla na cijepljenje. Laura odlazi Isabel i čita joj pjesmu koju je Albertinho čitao. Isabel prizna da nosi Albertinhovo dijete, ali zamoli Lauru da nikome o tome ne govori. Isabel i Laura gledaju kako se policija i prosvjednici sukobljavaju. Isabel vidi Zéa Mariju kako se bori protiv policije i zabrine se. Que Qué traži pozivnicu za Neusinhinu predstavu, a nju zanima za koga je to. Umberto se upušta u avanturu s udanom ženom. Fernando savjetuje Albertinhu da se primi učenja kako bi zarađivao.

Photos

Rame uz rame 01Rame uz rame 02Rame uz rame 03Rame uz rame 04Rame uz rame 05Rame uz rame 06Rame uz rame 07Rame uz rame 08Rame uz rame 09Rame uz rame 10Rame uz rame 11Rame uz rame 12

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.