poster

Najveći hrvatski misteriji

Najveći hrvatski misteriji (2009)

Talk-show, Show | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 1/10

SEASON: 1

EPISODE: 7

SYNOPSIS

Senna, Ella, Minea, Kasandra, Velina, Simplicia... čije li srce ne poskoči u ludom ritmu cro-dancea, pri spomenu na velikane tog glazbenog izričaja, koji je nastao i razvijao se zajedno s našom mladom državom. Živjeli smo tih godina s cro-danceom i cro-dance je živio u nama, a onda je najednom nestao, bez najave i objašnjenja, ne dajući nam priliku ni da se oprostimo. Mnogi je mladi muzikolog izgubio razum te skončao u umobolnici pokušavajući otkriti gdje je nestao cro-dance. Tek kad su na scenu stupili profesionalci NHM-a, misterij je mogao biti riješen. Ušli su u trag pioniru tog glazbenog pokreta, velikom Senni M.-u, te zajedno s njim, Ellom i Mineom na trenutak ponovno oživjeli jednu od najveličanstvenijih epizoda hrvatske glazbene povijesti. Zašto Senna M voli viklere i staro željezo? Postoji li život nakon cro-dancea? Sutra u 20.00 sati na RTL Televiziji.

Actors
Creator: Robert Knjaz
RUNTIME: 60 min

Photos

Najveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misteriji

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Everybody Loves Raymond (1996)

    image
    Ray Barone seemingly has it all. A wonderful wife, a beautiful family, a great job, a nice house on Long Island. There's only one problem. His obnoxious parents...
  • Morning Live (2020)

    image
    Kym Marsh and Gethin Jones present a lively mix of topical content and expert advice.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Joel Osteen (1999)

    image
    Evangelist Joel Osteen hosts weekly religious services at his Lakewood Church in Houston.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.