poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Soap opera | Venezuela, Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 33

SYNOPSIS

Amparo sazna da ju je spasio Rubén, a ne Reinaldo. Prigovori Reinaldu što joj to nije rekao i ispriča se Rubénu što je bila bezobrazna. Reinaldo je ljutit i pokušava izazvati Rubéna, međutim ovaj ostane smiren neko vrijeme. Dolazi Pancho i sprječava da se situacija među momcima zahukta. Reinalda majka nagovara da se požuri s brakom, a on je moli da bude strpljiva. Reinaldova obitelj je u bankrotu. Fabiola i Alonso uživaju u pomirenju dok Malena sve ne pokvari. Sestre nagovore Fabiolu da ode u Alonsovu novu kuću iznenaditi ga. U međuvremenu Alonso se tušira i ne zna da je Fabiola ušla, a prije nje Malena. Fabiola zatekne Malenu i Alonsa gole pod tušem. Alonso je cijelo vrijeme mislio da je to Fabiola, koja izlazi plačući, a Alonso ide za njom. Malena je sretna. Dinorah uvidi da su Rodrigo i Corina vrlo bliski se te nalazi s Corinom i traži je da ostavi Rodriga na miru, no Corina je odbije svojim inteligentnim argumentiranjem. Lopov - svećenik Abdilio otkrije da je svećenik prije njega za kućnog ljubimca imao ogromnu zmiju. Prestrašen je i želi je izvaditi iz crkve, no čovjek koji mu pomaže sve organizirati kaže mu da je zmija trag do blaga. Lopov - svećenik Abdilio odluči je ostaviti, iako umire od straha.

Photos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.