poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Soap opera | Venezuela, Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 27

SYNOPSIS

Alonso napušta hotel i seli se u svoju novu kuću koju je kupio od Felicije, udovice pokojnog Tamaya. Marisol je sretna. Olegario mu dolazi čestitati na novoj nekretnini i čudi se što je Alonso uspio nešto što njemu nikada nije pošlo za rukom: kupiti tu zemlju. Upita ga i za razlog njegova ostanka u San Lorenzu. Alonso mu kaže što ga ide i ne objašnjava, kao što nije ni Rodrigu koji ga je upitao istu stvar. Olegario dolazi na staro imanje i pokušava se sjetiti dječaka kojeg je onamo doveo. Amparo je u šoku zbog onoga što je napravila s Rubénom, a on je zaljubljeniji no ikada. Grižnja savjesti i zbunjenost lagano je puštaju i ponovno se pred ljubomornim Rubénom mazi sa svojim dečkom. Corina pronađe fotografiju Tulija i svoje majke, ali se ne sjeća da je vidjela Tulijevu fotografiju kod Rodriga. Dva policajca dolaze provjeriti navodnog svećenika te zašto nije prijavio krađu automobila. On ih uspijeva zavarati i izvući se te nastavlja glumiti svećenika. Malena i dalje izaziva Fabiolu. Fermina kaže Fabioli da Alonso razgovara s Malenom kada dođe u selo.

Photos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.