poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Soap opera | Venezuela, Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 6

SYNOPSIS

Sergio prigovori Maleni što mu nije prije rekla da su se Fabiola i Alonso poljubili. Fermina upozori Alonsa da ga Sergio traži da izravnaju račune. Vicente pozove Corinu na koncert i ona prihvati poziv. Olegario ponovno pita Corinu s kim je razgovarala neku večer. Rubén viri kroz Amparin i prozor i vidi je s Reinaldom. On se naljuti i izazove požar. Alonso dođe u bar suočiti se sa Sergiom. Malena kaže Fabioli da nije nevinašce kao što izgleda i da nije mogla ni zamisliti da će prevariti zaručnika s Alonsom. Fabiola joj odgovori da ona nije žena laka morala poput nje. Sergio postane nasilan. Alonso ga pokuša smiriti, ali na kraju se potuku. Alonso je teško ozlijeđen, a Sergio izgubi svijest. Fabiola kaže Maleni da joj prizna tko joj je ljubavnik. Ricardo kaže Corini da mu je jako drago da je vidi i da je te večeri posebno lijepa. Fabiola traži od Malene da ode iz njezine kuće, ona joj kaže da neće i potuku se. Dođe Olegario i razdvoji ih. Fabiola kaže Zenaidi da je Malena došla kako bi joj zagorčala život. Malena objasni Olegariju kako je došlo do tučnjave između nje i Fabiole i kaže mu da je najbolje da ode iz kuće. Fabiola kaže Olegariju da Malena ima ljubavnika. Sergio iskoristi to što Alonso spava pa uđe s pištoljem i zaprijeti mu.

Photos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.