poster

ICTbusiness TV

ICTbusiness TV (2024)

Magazine, Technology, News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 217

SYNOPSIS

Procjene govore kako će gaming industrija do 2032. godine vrijediti više od 1,065 trilijuna dolara, a ove godine procjena se zaustavila na 447,31 milijardu dolara, a o tome i važnosti i gdje smo bili i gdje idemo za ICTbusiness TV govori legendarni John Alfonso Romero tvorac Dooma.
O domaćoj gaming sceni, ali i planovi Pine Studia za našu TV emisiju govori Boris Barbir koji ističe kako iza sebe imaju više od četrdeset lansiranih igara, a posljednja u nizu pod imenom Escape Simulator uspjela je postići impresivne rezultate na svjetskoj sceni videoigara. Osim što je privukla velik broj pozitivnih recenzija od recenzenata i igrača, prodana je u više milijuna primjeraka.O edukaciji iz područja gaminga govori Predrag Šuka iz Algebre koji pojašnjava kako studij multimedijske produkcije je, kao i svi studijski programi koje je Algebra pokrenula, rezultat dugogodišnjeg praćenja promjena i potreba na tržištu te pravovremenog prepoznavanja u koja znanja i vještine treba dodatno ulagati kroz obrazovanje kako bismo stvorili najbolje stručnjake za neke od poslova budućnosti.
I na kraju tu je Davor Tomičić suosnivač domaćeg Croteam koji govori o igri Talos Principle 2 je first-person puzzle igra u kojoj kao robot istražujete svijet gdje su ljudi izumrli, a na tom putu ćete biti suočeni s pitanjima o prirodi kozmosa i svrsi civilizacije.

Photos

ICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TVICTbusiness TV

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.