poster

Labirint strasti

Laberintos de Pasión (2000)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country
User rating: 6.3/10
(3 votes)

EPISODE: 80

SYNOPSIS

Gabriel dobije dopuštenje od oca Matea da civilno vjenčanje bude u crkvi, ali požali mu se da Julieta ne djeluje sretno. Pedro i Gabriel prijateljski se oproste. Julieta i Pedro sretnu se pored rijeke i on joj kaže da će je uvijek voljeti. Arturo izvuče Diega iz zatvora. Rocío se nađe s Julietom i shvati da je njezina prijateljica i dalje zaljubljena u Pedra. Ofelia čestita Julieti i obavijesti je da Pedro odlazi idući dan. Pedro kaže Cristóbalu da je potratio sve prilike koje je imao s Julietom i da zato odlazi. Rocío ne želi da Gabriel vidi Julietu prije vjenčanja jer to nosi nesreću, ali on je vidi. Netom prije ulaska u crkvu vide Pedra. Gabriel shvati da je Julieta počela plakati. Obred počne i kad ih matičar pita žele li se vjenčati, oboje odgovore potvrdno.

Photos

Labirint strasti 01Labirint strasti 02Labirint strasti 03Labirint strasti 04Labirint strasti 06Labirint strasti 07Labirint strasti 08Labirint strasti 09Labirint strasti 10Labirint strasti 11Labirint strasti 12

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.