poster

Labirint strasti

Laberintos de Pasión (2000)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 53

SYNOPSIS

Rocío čuje kako Cristóbal izjavljuje ljubav Julieti i naljuti se na nju. Magdalena se dođe oprostiti od Laura jer ne želi da mu se što dogodi. Pedro kaže ocu Mateu da neće dopustiti da mu Gabriel preotme Julietu. Julieta prepriča Matilde incident s Rocío, a ona joj odvrati da joj ne bi smjela dopustiti da dolazi u ordinaciju ako je zaista cijeni jer tako viđa Cristóbala svaki dan i nikada ga neće uspjeti zaboraviti. Otac Mateo kaže Carmini da se Gabriel ženi Marissom, a ona pobjesni i napadne ga preko telefona. Genaro čuje taj razgovor i bijesno joj otme slušalicu. Ona mu kaže da je razgovarala s Javierom koji je tražio Nadiju, a Genaro joj zaprijeti da mu se ne pokušava narugati. Marissa želi reći Genaru da Carmina progoni Gabriela. Gabriel prizna Marissi što se dogodilo sa Sofíjom. Cristóbal priopći gospođi Ofeliji da je izjavio ljubav Julieti, a ona se uzruja jer misli da to čini samo kako bi napakostio Pedru. Rocío se pakira odlučna da napusti Julietinu kuću, ali ona joj objasni da je Cristóbal ne zanima i da misli da se zaljubljuje u Gabriela. Arturo priopći Benjamínu da se on i Sara rastaju. Rosendo podrugljivo kaže Diegu da se Magdalena sada viđa s Laurom. Cristóbal upita Pedra što bi učinio da Julieta odluči izgraditi život s drugim čovjekom, a on mu odgovori da to ovisi o čovjeku kojeg bi izabrala. Benjamín pokušava nagovoriti Saru da se ne rastaje od Artura. Genaro zamoli Artura da mu pomogne s pravnim poslovima oko hipoteke. Carmina kaže Marissi da zaboravi Gabriela jer će se ona osobno pobrinuti za to da se ne vjenčaju. Cristóbal ponovno dolazi u Julietinu ordinaciju reći joj da je voli, ali ona ga izbaci. Rocío to čuje i rastuži se. Pedro dolazi po Nadiju da bi je odveo ginekologu. Krvavih ruku i uplakana, ona mu kaže da će izgubiti dijete i onesvijesti se.

Photos

Labirint strasti 01Labirint strasti 02Labirint strasti 03Labirint strasti 04Labirint strasti 06Labirint strasti 07Labirint strasti 08Labirint strasti 09Labirint strasti 10Labirint strasti 11Labirint strasti 12

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.