poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedy, Crime, Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 5.5/10
(2 votes)

SEASON: 2

EPISODE: 138

SYNOPSIS

Matija ne shvaća što joj je, onesvijesti se kod kuće pa Luce traži Anđelu i Ivku da ju dovezu u ordinaciju. Moli Janka da ode po sanitetsko vozilo kako bi je odvezli u Sinj, no u tom trenu dolazi novinar kojeg zanima kako to da je ordinacija otvorena iako je Luce pod suspenzijom.
Kuzma dobiva pošiljku u kojoj je potpisan razvod od Belle, presretan je, iako ga je to skupo koštalo. Zove Šimu da pođe s njim kući, no ona to ipak odbija i uzima ključeve od njegovog motora za kaznu jer je poslovao s Aljošom i Vinkom, a da joj to nije rekao.
Anđela Vesni donosi svoju kremu za oko, ali joj uvaljuje i „muške kapi“ koje bi trebale pomoći Janku jer još uvijek nije Luci napravio dijete, a Martin je, Anđela smatra, na putu da dobije drugo.

Photos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Sopranos (1999)

    image
    An innovative look at the life of fictional Mafia Capo Tony Soprano, this serial is presented largely first person, but additional perspective is conveyed by the...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) comes to Hawaii to avenge his father's death, but when the Governor offers his own task force, he accepts. He picks up team...
  • Murdoch Mysteries (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
  • Father Brown (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.