poster

Storm Over Paradise

Tormenta en el paraíso (2007)

Drama | Mexico

Where to watch
Show not available in country
User rating: 6.5/10
(2 votes)

EPISODE: 95

SYNOPSIS

David Nicolásu kaže kako je Karina (Maura) izludila njega i Leonarda poigravajući se s njihovim osjećajima. Aymar Yolandi kaže kako je upoznala Nicolása i kaže joj da je znala da je on ljubav njezina života čim ga je vidjela. Nicolás kaže Davidu da je znao da je Aymar žena koju će voljeti ostatak života čim ju je prvi put vidio. David kaže Nicolásu da mu je Karina (Maura) rekla da će otići s njim čim je priznaju kao Karinu Rosenberg i daju joj njezin imetak, ali da je sve to bila laž. Kaže mu da je uvjerila njihova oca da želi opljačkati imanje i da ga je Aquilino ranio te da je preživio zahvaljujući Aymarinoj i Sireničinoj brizi. Aymar kaže Yolandi da je Karina (Maura) uvjerila Nicolása da je ona Davidova ljubavnica i da su ona i Nicolás bili izloženi mnogim kušnjama, ali da su ih uspjeli nadvladati zahvaljujući svojoj ljubavi.

Photos

Storm Over ParadiseOluja u raju 01Oluja u raju 02Oluja u raju 03Oluja u raju 04Oluja u raju 05Oluja u raju 06Oluja u raju 08Oluja u raju 09Oluja u raju 10Oluja u raju 11Oluja u raju 12Oluja u raju 13Oluja u raju 14Oluja u raju 15

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Wire in the Blood (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • In Treatment (2008)

    image
    A psychotherapist questions his abilities and gets help by reuniting with his old therapist, whom he has not seen for ten years.
  • London's Burning (1988)

    image
    The lives of firefighters at Blackwall Fire Station.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.