poster

Storm Over Paradise

Tormenta en el paraíso (2007)

Drama | Mexico

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

EPISODE: 82

SYNOPSIS

Leonor kaže Jesúsu da je našla stranicu na internetu na kojoj traže djevojku Valerijinih karakteristika, iako je oni zovu Sirenica, i da će stupiti s njima u kontakt jer ne želi da misle da ju je otela. Otac Augusto kaže Aymar i Nicolásu da je župa opljačkana. Leonor odvede Nicolása i Aymar do Sirenice. Sirenica Nicolásu kaže sve čega se sjeća. Aymar kaže Nicolásu da je Sirenica prava Karina Rosenberg i da je njegova supruga uništila sve dokaze o tome. Luisa kaže Marti da se za vlastito dobro udalji od Davida Brava. Nicolás kaže Davidu da zna gdje je Sirenica, ali da ga ne želi vidjeti, i pita ga što zna o kutiji. David mu odgovori da mu je već rekao da je njegova supruga varalica, iako nema dokaza da je Sirenica prava Karina Rosenberg i da nije pronašao njezinu kutiju. Prizna mu da se ljuti na njegovu suprugu jer se poigrala sa svom trojicom, s obzirom na to da je bila i njegova i Leonardova ljubavnica. Nicolás se posvađa s odvjetnikom Albertijem i upozori Mauru da će izgubiti mnogo više bude li inzistirala na tome da ga zadrži jer je razgovarao s pravom Karinom Rosenberg. Ona se iznenadi.

Photos

Storm Over ParadiseOluja u raju 01Oluja u raju 02Oluja u raju 03Oluja u raju 04Oluja u raju 05Oluja u raju 06Oluja u raju 08Oluja u raju 09Oluja u raju 10Oluja u raju 11Oluja u raju 12Oluja u raju 13Oluja u raju 14Oluja u raju 15

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Wire in the Blood (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • In Treatment (2008)

    image
    A psychotherapist questions his abilities and gets help by reuniting with his old therapist, whom he has not seen for ten years.
  • London's Burning (1988)

    image
    The lives of firefighters at Blackwall Fire Station.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.