poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Posebna zadarska garaža

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

Documentary | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 1/10

SEASON: 1

EPISODE: 6 - Posebna zadarska garaža

SYNOPSIS

U ovoj epizodi David Skoko putuje u sjevernu Dalmaciju, u jednu posebnu zadarsku vinariju. Posebna je jer se imenom i idejom vezuje uz pokret francuskih garažnih vinara, a smještena je u preuređenu bivšu vojarnu. Vinariju Degarra osnovale su dvije obitelji, Pestići i Šulentići, a njihovi vinogradi podno Velebita tijekom cijele godine prkose buri. Njihova strast urodila je i prvom nagradom Decanter u Zadarskoj županiji. Idealan menu za vinare čije vinograde često prekrije takozvana posolica je morski: plava riba na nekoliko načina i desert od smokava.

Photos

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.