poster

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju (2007)

Music, Reality show | Croatia
Director: Dalibor Sokolić

Where to watch
Show not available in country
User rating: 4/10
(3 votes)

SEASON: 6

EPISODE: 1

SYNOPSIS

Šesta sezona glazbenog spektakla Zvijezde pjevaju, koja započinje ove subote a traje do 11. veljače, svojevrsni je specijal u kojem će nastupiti neki od najuspješnijih sudionika prethodnih sezona. Tijekom šest emisija gledatelji će uživati u obilju izvrsne glazbe, u sjajnim interpretacijama atraktivnih pjevačkih parova sastavljenih od poznatih glazbenih umjetnika i osoba iz javnog života, a prisjetimo li se njihova uspjeha u dosadašnjim sezonama, borba za titulu najboljeg bit će vrlo neizvjesna do samoga kraja.

Ovogodišnji su natjecatelji:

GORAN NAVOJEC i IVANA KINDL
NIKŠA KUŠELJ i IVANA HUSAR
MARIO PETREKOVIĆ i MARIJA HUSAR
ERVIN BAUČIĆ i MILA ELEGOVIĆ
MARIJA BORIĆ i GIULIANO
MAJA BLAGDAN i BORIS MIRKOVIĆ te
ALEN NIŽETIĆ i TAMARA LOOS

Izvedbe komentira i ocjenjuje dobro nam poznati žiri u kojem su: Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić, a gledatelji HTV-a za svoje favorite mogu početi glasovati po završetku prve emisije i glasuju tijekom cijeloga tjedna.
U prvoj emisiji upoznat ćemo pjevačke parove, u drugoj ćemo se oprostiti od prvoga para, a u završnoj, šestoj emisiji za titulu najboljeg natjecat će se tri najbolja para.

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Salvage Hunters: The Restorers (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • The Real Housewives of Atlanta (2008)

    image
    A reality television series focused on the personal and professional lives of several women residing in Atlanta, Georgia.
  • Outdaughtered (2016)

    image
    The true life struggles and joys of raising 5 quintuplet girls.
  • Home Town (2016)

    image
    Ben and Erin Napier work with each other to change old homes into dream homes.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.