poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedy, Crime, Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 5.7/10
(3 votes)

SEASON: 2

EPISODE: 48

SYNOPSIS

Braća sa ženama upadaju nepozvani na Šiminu rođendansku zabavu u nezgodnom trenutku. Aljoša je primoran javno se pokajati za sve nesporazume sa Šimom.
Janko svojim neodraslim i ležernim stavom o obiteljskim obavezama izazove Aljošu da mu kaže što zaista misli o njegovom stilu života i karakteru. Janko shvaća da ga je otac otpisao te da će se morati temeljno promijeniti ako mu se želi dokazati.
Anđela se po povratku sa zabave nemalo iznenadi kad shvati da je Martin sav kućni budžet potrošio na gluposti te da su on i Matija preuzeli njezinu spavaću sobu, a njoj namijenili Martinov krevet.
Zlatan je shrvan nakon razgovora s Vedranom koja ga ne uspijeva umoliti da joj oprosti niti nakon što objasni svoje neobično ponašanje.

Photos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Sopranos (1999)

    image
    An innovative look at the life of fictional Mafia Capo Tony Soprano, this serial is presented largely first person, but additional perspective is conveyed by the...
  • Father Brown (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
  • Rebus (2000)

    image
    DI John Rebus is a hard drinking, unkempt, womanizing police officer whose job is his whole life. He is the most senior and most experienced DI at his station. He...
  • Murders In... (2013)

    image
    A collection of police murder investigations each time taking place in a different French city and region.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.