poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

Soap opera | India

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 70

SYNOPSIS

Sudip je zadovoljan jer je pomogao Anćalinoj obitelji, te odlazi k Anćal s cvijećem. Anćal, kojoj su poznate Sudipove namjere, viče na njega i kaže mu da nema pravo ništa činiti za nju ili njezinu obitelj. Govori mu neka ode, no Sudip izvan kuće susreće ujnu koja ga ponovno poziva u kuću. Ujna vraća novac Sudipu. Dhirađ sazna od Imli da su Ćanćal i Lalita gadno uvrijedile Anćalina ujaka. Naljuti se i traži od njih da se ispričaju. Ćanćal prekori Imli jer je rekla Dhirađu što nije smjela, a u tome trenutku ugleda u Dhirađovoj ladici sari koji su darovale Anćal.
Siddharth dolazi u bolnicu zbog Saćinova pregleda, a Sudip mu pokazuje ljubavnu poruku koju mu je poslala dr. Šonali. No, kaže da ga Anćal oduvijek voli. Kaže i da je ona sve žrtvovala jer smatra da je odgovorna za Đajinu smrt. Siddharth je šokiran tim saznanjem i kaže Sudipu da se on i Anćal neće vjenčati. Ćanćal i Dhirađ posvađaju se zbog sarija koji je Anćal vratila. Ljutit, Dhirađ pljusne Ćanćal te ona odluči otići od kuće. Sudip nazove Siddhartha i kaže mu da odlazi iz grada jer više nema šanse osvojiti Anćal. Siddharth mu odgovara da će razgovarati s Anćal o tome. Sudipov plan je uspio...

Photos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.