poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 78

SYNOPSIS

Papagaj, teško ranjen, govori Augustu da je pucao Pedro Ricalde i da je glumio vlastitu smrt kako bi pobjegao iz zatvora. Pokuša mu reći gdje radi, ali umre.Sebastián govori svom tati da se boji da će se Valentina udružiti s Gospodarom ili, što bi bilo još gore, da Gospodar želi zavesti Valentinu, a ona će na to pristati. Bijesan, govori mu da će ga ubiti dotakne li je.Valentina govori Sebastiánu da je uzela svoju ušteđevinu kako bi pomogla Pedru u bijegu jer je umiješan u napad na Betinu.
Gabriela, bijesna, napadne Ricarda jer je rekao Patriciju da je on kriv za smrt njegove majke, a imao je tek šest godina. Ricardo joj odgovori da ga Patricio izluđuje jer je nezreo i neodgovoran, no Gabriela mu govori da je on neodgovoran jer izbjegava svoje očinske obveze.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.