Number of episodes: 10

Synopsis:

Ekipa MI5 špijuna - Tom, Zoe, Danny i Harry - strah su i trepet krijumčara oružja, preprodavača droge i međunarodnih terorista, no njihov osobni svijet poljuljao se do temelja kad je ekipa počela sumnjati u jednoga od svojih. Sve se mijenja u tajnome svijetu MI5-a u trećoj sezoni serije koja je sa svoje prve dvije sezone dobila nagrade BAFTA i RTS za najbolju dramsku seriju. Tom, kojeg su proglasili za izdajicu, nestao je, a Harry je u bolnici s teškim ozljedama. Hoće li biti spreman na borbu koja ga očekuje po izlasku? Usprkos činjenici da i ako nije kriv, Harry je onda mrtav, Tony i Zoe odluče uroniti u svijet sjena i lažnih identiteta ne bi li skinuli ljagu s njegova imena. Tom je, naime, nestao nakon ranjavanja Harryja, no hoće li se pojaviti i dokazati da je samo nevina žrtva namještaljke? A što je s njegovom vezom s Christine Dale, agenticom CIA-e? Da li je ona bila osuđena na propast prije nego što je uopće počela, kao i sve njegove prijašnje veze? Hoće li novi, ali iskusni, agent Adam Carter, oženjeni otac čija se supruga također bavi istim poslom, timu donijeti toliko potreban entuzijazam i volju za radom?

RECOMMENDATIONS
  • Wire in the Blood (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • 9-1-1 (2018)

    image
    Explores the high-pressure experiences of police, paramedics and firefighters who are thrust into the most frightening, shocking, and heart-stopping situations....
  • The Thundermans (2013)

    image
    Meet The Thundermans, a typical suburban family that happens to have astounding superpowers. At the center of the action are the 14-year-old Thunderman twins, who...
  • Station 19 (2018)

    image
    Follows the men and women of a Seattle firehouse.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.