Treća sezona serijala Oceanski kauboji

Monday, 30 May 2016 09:58

U utorak 31. svibnja u 21.00 na kanalu VIASAT EXPLORE kreće nova, treća sezona serijala Oceanski kauboji. Hrabrost je uvijek na cijeni kod ovih junaka koji ništa ne može spriječiti u nastojanju da prvi dođu do lovišta.


Oceanski kauboji vraćaju se u trećoj sezoni. Kapetan Gillett sa svojim brodom Midnight Shadow (Ponoćna sjena) kreće u lov na milijun i pol kilograma haringa uz istočnu obalu Kanade. Morris Anstey dovodi svoju posadu (u kojoj je i njegova cura Jess) i brod do granice izdržljivosti u nesigurnim vodama punim ledenjaka i zloglasnim stjenovitim zaljevima. Dvočlana posada sastavljena od oca i sina (Conway i Rick) na zapadnoj obali otvara sezonu ribolova 300 kilometara od obale na svom novom brodu Seadoo. Bit će to opasna ekspedicija, no hoće li biti vrijedna rizika? Također na zapadnoj obali Andre i Michelle pokušavaju nadoknaditi gubitke iz prošle sezone uz pomoć posade novaka.

Viasat Explore

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.