Tom Hardy će tumačiti glavnu ulogu u Sonyjevom filmu “Venom”

Friday, 19 May 2017 22:31

 
Deadline je upravo prenio da je službeno potvrđeno da Sony radi na filmu “Venom” u kojemu će titularnu ulogu tumačiti ni manje ni više nego Tom Hardy (Mad Max: Fury Road). Film će režirati Ruben Fleischer (Zombieland), a scenarij zajedno potpisuju Jeff Pinkner (The Dark Tower) i Scott Rosenberg (Jumanji). Producenti filma su Avi Arad, Matt Tolmach i Amy Pascal, a početak produkcije zakazan je za jesen.
Kao šlag na tortu stiže i vijest da je Hardy veliki fan Venoma, iako nije da sumnjamo da bi manje profesionalno pristupio liku i da to nije slučaj. Također se napominje da ovdje nije riječ o spinoffu, nego o prvom filmu nakon Spider-Mana iz Sony/Marvel svemira.
Da li je doduše to dobra ideja da Venom samostalno ekszistira u filmu bez Spider-Mana, to je već polemika za sebe. No bar imamo Hardyja u glavnoj ulozi, a njegov talent i karizma su definitivno nešto što filmu može samo pomoći.
Venom je najavljen za 05. listopada 2018. godine.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.