The Witcher: Blood Origin, Michelle Yeoh se pridružila glumačkoj postavi!

Tuesday, 6 July 2021 21:17

Netflix je netom objavio da se Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery) pridružila glumačkoj ekipi igrane serije The Witcher: Blood Origin, i to u značajnoj ulozi. Riječ je o prikvelu serije The Witcher, koji broji svega šest epizoda. Yeoh je za sada najveće ime serije, a tumačiti će Scían, poznatu mačevateljicu s tragičnom prošlošću.
Scían je posljednja pripadnica nomadskog plemena vilenjaka ratnika. Nitko se ne može niti približiti njezinoj vještini s oštricom i nitko ne nosi toliko gubitka u svom srcu poput nje. Kad joj se ukaže prilika za povratak ukradenog svetog mača, oduzetog njenom palom plemenu, ona kreće u smrtonosnu potragu koja će promijeniti ishod kontinenta.
U seriji ćemo također gledati Laurencea O’Fuaraina (Vikings) kao Fjalla. O’Fuarainov lik je rođen u klanu ratnika koji su se zakleli štititi kralja i kreće u potragu za iskupljenjem nakon smrti voljene osobe koja je pala u borbi štiteći ga.
Radnja serije Blood Origin je postavljena 1200 godina prije događaja originalne serije i odvija se u vilenjačkom svijetu. Ispričat će “priču izgubljenu u vremenu” s obzirom da prati podrijetlo prvog Vješca i događaje koji vode do središnjeg “spajanja sfera” kada su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan.
Izvršni producent i showrunner serije će biti Declan de Barra (Iron Fist, The Originals). Lauren Schmidt Hissrich će također biti izvršna producentica, zajedno s Jasonom Brownom i Seanom Danielom za Hivemind, te Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Films. Andrzej Sapkowski će imati funkciju kreativnog savjetnika.
The Witcher: Blood Origin je trenutno u predprodukciji i za sada još nema postavljen datum premijere.
The post The Witcher: Blood Origin, Michelle Yeoh se pridružila glumačkoj postavi! appeared first on Inverzija.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.