Spremite se na još više time-travel ludila uz novi trailer za „12 Majmuna“

Tuesday, 11 October 2016 21:28

 
U moru najava s New York Comic Cona, gotovo nezapaženo, isplivao je teaser trailer za treću sezonu serije „12 Majmuna“. Kratki video ne otkriva previše, osim da će se radnja odvijati u dalekoj budućnosti, u 2163. godini, te se tako izravno nadovezati na turbulentan kraj prošle sezone. Atmosfera je i dalje mračna i jeziva, kao što i očekujemo od serije distopijske tematike. No iako ne znamo detalje, ono što možemo očekivati su nove vremenske linije, misteriji i genijalni plot-twistovi.
Treća sezona nastavit će pratiti avanture Jamesa Colea, čovjeka iz bliske budućnosti, koji je iz 2043. poslan nazad kroz vrijeme da zaustavi moćnu i misterioznu organizaciju znanu kao 12 Majmuna u njihovom planu da puste smrtonosni virus i unište svijet. Zajedno s doktoricom Cassandrom Railly iz našeg vremena, i uz pomoć saveznika, prošlih, sadašnjih i budućih, Cole mora razotkriti zavjeru koja seže duboko u povijest. Na putu da zaustave 12 Majmuna, Cole, dr. Railly i njihovi saveznici otkrit će da ulozi nisu samo spas čovječanstva nego i samog vremena. A treća će sezona, sudeći po najavama showrunnera, dodatno povisiti uloge, u vidu nove opasnosti, s posljedicama i za heroje i na zlikovce. Glumačku ekipu čine Aaron Stanford (James Cole), Amanda Schull (Dr. Cassandra Railly), Kirk Acevedo (Ramse), Emily Hampshire (Jennifer), Barbara Sukowa (Dr. Katarina Jones) i Todd Stashwick (Deacon).
Tvorci serije su Terry Matalas i Travis Fickett (Nikita), a ideja za seriju temeljena je na istoimenom kultnom filmu iz 1995. godine. Datum premijere treće sezone još nije poznat, ali povratak Colea i družine na Syfy sasvim sigurno očekujemo tokom iduće godine. Tako da vremena za binge-watch prve dvije sezone ima.
„The Witness is safe, but are you?“

Travel Channel More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.