Prvi trailer za film A Quiet Place: Day One

Wednesday, 7 February 2024 22:14

Paramount Pictures objavio je prvi službeni trailer i poster za nadolazeći film A Quiet Place: Day One (Mjesto tišine: Dan prvi). Riječ je o prikvelu horor trilera Mjesto tišine i Mjesto tišine 2, koji nas vraća na početak ove do sada vrlo popularne postapokaliptične priče. I iako nas film A Quiet Place: Day One vodi na sami početak priče, točnije u New York kada su vanzemaljska bića tek stigla, za vas koji želite vidjeti kako će se priča razvijati dalje ostaje da se veselite novom nastavku – Mjesto tišine 3.
Redatelj filma je Michael Sarnoski (Pig). Scenarij također potpisuje Sarnoski, prema priči koju su zajedno napisali John Krasinski i Sarnoski. Producenti su Krasinski, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller.
Vrlo kratak službeni sinopsis čini jedna rečenica: Doživite dan kada je svijet utihnuo.
Film nas kako smo već i rekli vodi u zbivanja prvog dana invazije vanzemaljaca. Lupita Nyong tumači Sam, ženu koja je na jednodnevnom izletu u New Yorku kada čudovišta stignu. Kako sve brzo odlazi k vragu, ona se igrom slučaja nađe zajedno s Ericom, kojeg tumači Joseph Quinn. S malo nevoljkosti, par odlučuje da zajedno nastoje preživjeti.
“Scenarij je očito smješten u svijet koji poznajemo, ali to je zapravo film o ova dva lika koji su izgubljeni i pokušavaju pregovarati o svojim sudbinama. Postoje i neki drugi divni likovi u filmu koje Sam susreće, ali najveći dio čine Eric i Sam u njihovom međusobnom prihvaćanju ove sumorne, tiše, nove stvarnosti.” – izjavio je Quinn.
Treći glavni lik filma je Frodo, mačak kojeg je Sam povela sa sobom u New York. Ostale likove tumače Alex Wolff, Djimon Hounsou i Denis O’Hare.
A Quiet Place: Day One u kina stiže 28. lipnja.
The post Prvi trailer za film A Quiet Place: Day One appeared first on Inverzija.

One More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.