Prebacite se 300 godina u budućnost s novim trailerom za Altered Carbon

Thursday, 11 January 2018 19:47

Netflix je plasirao novi trailer za svoju ambicioznu kiberpank SF seriju Altered Carbon. Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o tv adaptaciji popularnog istoimenog romana Richarda K. Morgana iz 2002. godine kojeg je kod nas pod naslovom Digitalni ugljik objavio Algoritam. O kvaliteti predloška govori i nagrada Philip K. Dick koji je roman osvojio 2003. godine.
Priča je smještena nekoliko stotina godina u budućnosti u kojoj ljudi mogu prebacivati svoju svijest iz tijela u tijelo, čineći besmrtnost realnošću. Društvo je podijeljeno na ljude koji si to mogu priuštiti i na one koji ne mogu. Bogati tako postaju modernim bogovima, koji doslovce žive iznad ostalih, praktički odijeljeni od ostatka čovječanstva.
Radnja prati nekadašnjeg elitnog UN-ovog vojnika Takeshija Kovacsa čija je svijest prebačena u tijelo policajaca koji ima zadatak istražiti ubojstvo klona bogataša, što će ga odvesti do otkrivanja ogromne zavjere…
Producentica i scenaristica serije je Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel, Shutter Island), a pilot je režirao Miguel Sapochnik (Game of Thrones).
“Pokušali smo zamisliti kako bi na Zemlji izgledala potencijalna globalizirana budućnost, s određenom dozom tehnoloških različitosti i s vrlo velikim postotkom ljudske prepoznatljivosti.” – izjavila je Laeta Kalogridis.
Glavne uloge tumače Joel Kinnaman, James Purefoy, Renee Elise Goldsberry, Kristin Lehman, Martha Higareda, Dichen Lachman, Leonardo Nam, Chris Conner, Ato Essandoh, Trieu Tran i Will Yun Lee.
Altered Carbon na Netflix stiže 02. veljače, sa svih 10 epizoda odjednom.
The post Prebacite se 300 godina u budućnost s novim trailerom za Altered Carbon appeared first on Inverzija.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.