Pogledajte prvi trailer i otkrijte detalje finalne sezone serije “Star Wars Rebels”

Saturday, 15 April 2017 23:55

 
Lucasfilm je u sklopu Star Wars Celebration konvencije objavio trailer za četvrtu sezonu popularne animirane serije “Star Wars Rebels“. To je bilo više manje očekivano, i tu sve dobre vijesti završavaju jer je objavljeno i to da će upravo četvrta sezona biti ujedno i posljednja. Također je najavljeno da će sezona koja stiže na jesen biti kraća, činit će ju svega 15 epizoda za razliku od dosadašnjih 22 epizode.
Trailer otkriva priličnu količnu akcije, i narativom ukazuje na neočekivani kraj. Izvršni producent Dave Filoni istaknuo je da iako je ovo kraj serije, da to nužno ne znači i kraj njezinih likova. Sabine i Ahsoka su već potvrđene za “Forces of Destiny“, animirani mikro serijal koji će se fokusirati na heroine. Možda se tamo u konačnici pojavi i Hera, tko zna.
Za sada sasvim sigurno znamo sljedeće:
Hera će do kraja četvrte sezone biti unaprijeđena u generalicu.
Katee Sackhoff će se vratiti kao Bo-Katan.
Chopper će i dalje imati svoju karakterističnu ulogu komičnog lika, ali Filoni je najavio da će čak i taj nezgrapni droid imati proširenu ulogu u posljednjoj sezoni.
Četvrta sezona će biti krcata gostujućim zvijezdama, a otkriveno je i prvo ime – Warwick Davis kao Rukh.
Likovi Saw Gerrere, Edria Two Tubesa, kao i Mon Mothme se također vraćaju u posljednjoj sezoni serije.
Filoni je također obznanio da će nas iznenaditi kako će točno serija završiti i tko će se sve pojaviti do kraja.
Ako ste veliki fan, onda će vas vjerojatno zanimati i to da Inverzijin webshop ima u ponudi Star Wars Rebels Funko POP! figurice.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.