Objavljeni su glumci i prvi poster za Syfy-evu nadnaravnu seriju “Van Helsing”

Friday, 19 February 2016 20:22

 
Syfy se priprema lansirati tv seriju “Van Helsing” za koju se iskreno nadamo da neće biti ni malo slična istoimenom filmu s Hughom Jackmanom iz 2004. godine. Za sada glavna razlika leži u tome što je protagonist postao protagonisticom, te će ulogu ubojice vampira tumačiti Kelly Overton koju smo imali prilike gledati u žanrovskoj seriji Okus krvi.
Radnja se odvija oko potomka Van Helsingove loze ratnika – Vanesse Helsing, koja mora predvoditi čovječanstvo u borbi za opstanak protiv vampira.
Uz Overton ostale značajnije uloge će tumačiti Jonathan Scarfe (Hell on Wheels) kao marinac Axel, Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels) kao Sam – jedan od preživjelih nakon ustanka, Paul Johansson kao vođa vampira Dimitri (Mad Men), David Cubitt kao John – još jedan preživjeli kojeg pogoni bijes (Ray Donovan) i Tim Guinee kao vampirski vojnik Ted (Homeland).
Neil LaBute je ujedno scenarist i showrunner serije za koju je trenutno potvrđeno 13 epizoda od sat vremena. Serija s produkcijom započinje u Vancouveru 22. veljače, a na malim ekranima je očekujemo već na jesen. Michael Nankin (Hell on Wheels), Jason Priestley (Haven), David Frazee (Orphan Black), Simon Barry (Continuum) i Amanda Tapping (The Magicians) su zaduženi za režiju.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.