Lil, Lil, krokodil: Potencijalna nova obiteljska hit komedija

Tuesday, 5 July 2022 07:36

Nedostaje vam malo dobre zabave, pjesme i smijeha?
Ne brinite, uskoro dolazi glas koji će šokirati svijet. I to ne od bilo koga već od krokodila. Da, dobro ste pročitali.
Ove godine u kina nam dolazi uzbudljiva komedija Lil, Lil, krokodil koja će sigurno zainteresirati obitelj i najmlađe. Priča se temelji na istoimenoj dječjoj knjizi autora Bernarda Wabera iz 1965. godine koja prati život krokodila Lila. On živi u New Yorku, u ulici East 88th Street, te unatoč svojoj dobroti i druželjubivosti još uvijek nailazi na odbijanje pojedinaca. Pa kako i ne bi, on je krokodil. Međutim, njegove glasovne sposobnosti nadilaze sve granice i to je ono što će ga “nositi” kroz film.
Upravo to nam i prikazuje i prvi trailer filma u kojem je glavni junak, krokodil Lil, kreiran pomoću CGI animacije. Njemu će glas posuditi planetarno popularni kanadski pjevač Shawn Mendes. U njegovim uzbudljivim avanturama pridružit će mu se već dobro poznata lica Hollywooda, Constance Wu (Prevarantice s Wall Streeta, Suludo bogati Azijci) i Javier Bardem (Skyfall,Nema zemlje za starce, Voleći Pabla). Nikako ne treba izostaviti mladog Winslowa Fegleya te Scoota McNairyja i Bretta Gelmana. Mladu i onu malo stariju publiku očekuje film u sinkroniziranoj verziji, uključujući i sve pjesme koje će se pojaviti u filmu. Izvrsno, zar ne?
Za režiju se pobrinuo dvojac Josh Gordon i Will Speck koji je već ranije surađivao na projektima Ludi Božić u uredu, The Switch, Hit-Monkey i Cavemen. Scenarij na temelju knjige potpisuje Will Davies koji ima bogato iskustvo radeći na uspješnicama kao što su Mačak u čizmama, Kako izdresirati zmaja te serijal Johnny English s Rowanom Atkinsonom. Prema tome, zabava i smijeh su zagarantirani uz ovaj film. A tko zna, možda zajedno i zapjevate s Lilom, Lilom, krokodilom.
Temeljeno na književnom serijalu Bernarda Wabera, Lil, Lil, krokodil je igrana glazbena komedija koja će oživjeti ovog omiljenog lika i predstaviti ga novoj, globalnoj publici. U glavnim ulogama su Javier Bardem kao “Hector P. Valenti,” Constance Wu, Winslow Fegley i Scoot McNairy kao  “obitelj Primm” i Brett Gelman kao “gospodin Grumps”, a voljenom raspjevanom krokodilu Lilu glas će posuditi glazbenik Shawn Mendes.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.