Kraj dolazi u novom traileru za 4. sezonu serije Evil

Monday, 8 April 2024 21:54

Paramount Plus objavio je novi trailer za četvrtu i ujedno posljednju sezonu nadnaravne serije Evil (Zlo). Serija je obnovu za četvrtu sezonu dobila još u lipnju 2022. godine, a nove epizode stižu idući mjesec. Osim novog trailera objavljen je i službeni poster nove sezone, kojeg možete pronaći ispod članka.
Tvorci serije, showrunneri i izvršni producenti su Robert i Michelle King (The Good Wife), a glavnu glumačku postavu čine Katja Herbers kao forenzička psihologinja Kristen Bouchard, Mike Colter kao nekadašnji novinar David Acosta, Aasif Mandvi kao Ben Shakir, Michael Emerson kao Leland Townsend i Christine Lahti kao Sheryl Luria.
Četvrta sezona će definitivno dati odgovore na tri glavna pitanja, što su potvrdili tvorci serije. Mnogo je misterija i dalje otvoreno s ulaskom u posljednju sezonu, a vremena nema puno za njihovo odmotavanje. No, ako ništa drugo, dobro je znati da će najveći misteriji biti razriješeni u idućih 14 epizoda. Inicijalno je četvrta sezona imala 10 epizoda, ali je dobila dodatne 4 epizode da bi završila priču kada je početkom godine objavljeno da će četvrta sezona biti i posljednja. Tako da posljednja sezona ima za cilj zaključiti notom koja povezuje njezine sveobuhvatne teme i osobna putovanja likova, pružajući prikladan kraj priče.
Radnja prati Kristen, Davida i Bena dok se upuštaju u niz novih slučajeva, istražujući sve vrste demonskih najezdi i navodnih čuda. Trojac također ima novog šefa: otac Frank ( Wallace Shawn) preuzima dužnost crkvenog službenika zaduženog za dodjelu njihovih slučajeva, nakon smrti monsinjora Matthewa (Boris McGiver) u trećoj sezoni.
Posljednja sezona serije na Paramount Plus premijerno stiže 23. svibnja.
The end is near. The FINAL season of #EvilSeries returns May 23, exclusively on #ParamountPlus. pic.twitter.com/qfAn0GHEKN
— Evil (@evil) April 8, 2024
Aasif Mandvi kao Ben Shakir, Katja Herbers kao Kristen Bouchard i Mike Colter kao David Acosta.
The post Kraj dolazi u novom traileru za 4. sezonu serije Evil appeared first on Inverzija.

More

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.