Ekipa IN magazina posjetila Thomasa Andersa u Koblenzu

Friday, 4 December 2015 16:03

Thomas Anders i Modern Talking Band nastupit će 9. siječnja u KC Dražena Petrovića u Zagrebu. Tim povodom ekipa IN magazina posjetila je njemački gradić Koblenz gdje Thomas živi.


Modern Talking su vladali pop glazbom jedno cijelo desetljeće i sa 150 milijuna prodanih albuma diljem svijeta postali jedan od najjačih europskih bendova 80-ih godina. Thomas je u intervjuu s novinarskom Ivanom Nanut otkrio kako se s Dieterom Bohlenom rastajao dva puta, ponajviše zbog njegova ega. Dieter je Thomasa u svojoj drugoj knjizi izvrijeđao, zajedno s ostalih 50-ak glazbenika. Thomas ga je, poput ostalih, tužio zbog klevete i dobio parnicu. Za sebe kaže kako nikada nije bio buntovnik, da voli i živi za glazbu te da se nikada, u svojoj cijeloj karijeri, nije drogirao. Zahvaljujući hitovima poput "Brother Louie", "Cheri, Cheri Lady", "You're My Heart, You're My Soul", te solo albumima kaže kako ima više od 400 zlatnih i platinastih ploča. U IN Magazinu u ponedjeljak, 7. siječnja ne propustite pogledati kako se Dieter prisjetio mode iz 80ih, kada je shvatio da je postao globalna zvijezda, sluša li mu 13-godišnji sin njegovu glazbu te zašto je, iako je svjestan "da se juha ne podgrijava", nakon prvog prekida s Dieterom Bohlenom 1987, se ponovno sastao kao band Modern Talking, 1998 godine.

NOVA TVDoma TV

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.