The Warrior

Wojownik (2007)

Director: Jacek Blawut

Where to watch
Show not available in country
Rating: 7.6/10

SYNOPSIS

Ovo je priča o izvanrednoj karijeri i tragičnom padu poljskog kick-boksera Mareka Piotrowskog. 1988. g., samo godinu dana prije pada komunizma u Poljskoj, Marek je emigrirao u SAD sanjajući da postane zvijezda kick-boksa. Osvojio je naslov šampiona SAD-a i devet puta naslov svjetskog šampiona. Živio je luksuznim životom. 1996. g., počeo je njegov pad: umro mu je otac, razveo se, saznao je da nije otac dječaku za kojeg je vjerovao da mu je sin, razbolio se i nije mogao hodati niti govoriti. Propala mu je karijera, pa je Marek zapao u novčane probleme i postao vozač taksija u Detroitu. Nakon godine dana, vratio se u mali gradić blizu Varšave kako bi živio s majkom. Marek se tri godine borio s depresijom. Napokon mu se stanje popravilo. Osnovao je malu školu za kick-boks za mlade delikvente u Minsku Mazowieckom. Dugogodišnji obožavatelj savjetovao mu je da se bavi nečim drugim: Marek je počeo organizirati tečajeve za radnike velikih kompanija kako bi ih naučio da budu motivirani, uspješni i da se nose s neuspjehom.

Actors
Writer:
RUNTIME: 85 min

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Two Escobars (2010)

    image
    Pablo Escobar was the richest, most powerful drug kingpin in the world, ruling the Medelli­n Cartel with an iron fist. Andres Escobar was the biggest soccer star...
  • Bobby (2016)

    image
    A dramatic and personal portrait of the man who led England to victory in the 1996 World Cup, with interviews from family, friends and celebrities.
  • Dark Secrets of the Lusitania (2012)

    image
    Scientists explore four theories surrounding the ship's sinking off the coast of Ireland in 1915, a tragedy that saw 1,200 people die after a torpedo hit the liner.
  • George Harrison: Living in the Material World (2011)

    image
    George Harrison first became known to the world as "The Quiet Beatle" of the Fab Four, but there was far more to his life than simply being a part of The Beatles....
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.