SADRŽAJ

Još oplakujući supruginu smrt, Bruno je beznadno vezan za priobalnu vikendicu koju su zajedno sagradili. Kad ga svekar i svekrva bezdušno deložiraju, Bruno pokreće rizičan plan kako bi vratio kuću, s vrlo neočekivanim rezultatima.
Još oplakujući supruginu smrt, Bruno (Aden Young) beznadno je vezan za priobalnu vikendicu koju su zajedno sagradili. Kad ga svekar i svekrva bezdušno deložiraju, Bruno si obeća da će je vratiti pod svaku cijenu. Očajnički želeći pobjeći od svojih dobrostivih, ali neurotičnih roditelja, pokreće rizičan plan za povrat svog doma. Kad se predstavi kao majstor intrigantnoj novoj stanarki kućice (Parker Posey), njegov će se život – i namjere – okrenuti naopačke.

Fotografije

DrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdjeDrugdje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Mamin novi frajer (2008)

  ponedjeljak
  image
  Mama mladog FBI agenta ima novog dečka – lopova! Antonio Banderas glumi internacionalnog kradljivca umjetnina koji se uputio u Louisianu kako bi ukrao Berninijevo...
 • Beznadežno romantičan (2016)

  ponedjeljak
  image
  Momak koristi romantične metode kako bi povratio svoju bivšu devojku...
 • Jesen Samuraja (2016)

  ponedjeljak
  image
  Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatist, šarmantni veseljak koji je nekada bio veliki talent, ali nije napravio veliku karijeru zbog...
 • Koža jelena (2019)

  ponedjeljak
  image
  A man's obsession with his designer deerskin jacket causes him to blow his life savings and turn to crime.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.