poster

Sjećanja ubojice

Memory (2022)

Redatelj: Martin Campbell

Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(32 glasa)

SADRžAJ

Alex Lewis je plaćeni ubojica kojeg prati savršena reputacija i preciznost. Kad se nađe u velikoj dilemi on će odbiti dovršiti posao koji krši njegov moralni kodeks, što se naravno neće svidjeti njegovim poslodavcima. Alex potom kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiteljima ubojstva prije nego ga oni sami, ali i FBI agent Vincent Serra (Guy Pearce) pronađu. Istovremenu u bijegu od kriminalaca i agenata, Alex se bori s gubitkom pamćenja što uvelike utječe na njegove odluke i onemogućava mu da posao dovrši do kraja. Kako mu sjećanja blijede, a neprijatelji mu se približavaju, Alex će morati preispitati svaki svoj korak i odlučiti kome može vjerovati.

Fotografije

Sjećanja ubojiceSjećanja ubojiceSjećanja ubojiceSjećanja ubojice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jedan hitac (2021)

    image
    An elite squad of Navy SEAL's, on a covert mission to transport a prisoner off a CIA black site island prison, are trapped when insurgents attack while trying to...
  • Murjaci i pljačkaši (2017)

    image
    Pregovarač s otmičarima nađe se upleten u napetu igru mačke i miša s pljačkašem banke koji želi izravnati stare račune.
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
  • U okovima kartela (2016)

    image
    Mladi par iz Amerike, Michael i Olivia uživaju na odmoru u Meksiku, no stvari izmaknu kontroli kad Oliviju otme krijumčar droge i zahtjeva od Michela da preko...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.