SADRžAJ

Petero mladih koji posjeduju posebne moći prisiljeno je na liječenje u tajnoj instituciji – navodno kako bi ih izliječili od opasnosti njihovih moći. Ali ubrzo postaje jasno da je njihovo zatvaranje dio mnogo veće bitke.
U ovom zastrašujućem akcijskom filmu baziranom na „Marvelovu“ stripovskom serijalu petero mladih koji posjeduju posebne moći dovedeno je u tajnu instituciju kako bi se podvrgnuli tretmanima za koje su im rekli da će ih izliječiti od opasnosti njihovih moći. Kad ih dr. Cecilia Reyes pozove da podijele svoje priče o tome kad su se njihove moći prvi put pojavile, petero „pacijenata“ shvati da se nalaze u klasi ljudi koji se nazivaju mutantima, a koje su u prošlosti marginalizirali i bojali ih se. Dok proživljavaju priče o svojim podrijetlima, čini se da se njihova sjećanja pretvaraju u zastrašujuću stvarnost. Ubrzo preispituju što je stvarno, a što nije te postaje jasno da institucija nije ono što se čini. Javlja se pitanje: zašto ih drže u zatočeništvu? I tko ih pokušava uništiti?

Fotografije

Novi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutantiNovi mutanti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.