SADRžAJ

Maria, 30, nestrpljiva je, nemirna i govori pet jezika. U Taipeiju upoznaje Oliviera. Sramežljiv je, spor i govori 14 jezika. Zaljube se. Tada iznenada vijest eksplodira. To je njihova priča, istinita priča.
Maria ima 30 godina, nestrpljiva je, buntovna i stručnjakinja za nizozemski jezik. Olivier je iste dobi, spor je, sramežljiv i govori četrnaest jezika. Upoznaju se u Tajvanu. A onda odjednom nova munja. To je njihova priča. Priča o nevjerojatnoj snazi ljubavi. I njezinim granicama, gdje sve počinje popuštati. Osim Marije.

Fotografije

Teritorij ljubaviTeritorij ljubaviTeritorij ljubaviTeritorij ljubaviTeritorij ljubaviTeritorij ljubaviTeritorij ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljeto u Provanci (2014)

    image
    Lea, Adrijen i mali Teo će ovogodišnje ljetne praznike prvi put sami provesti kod djeda Paula u Provansi. Dan prije odlaska na put, djeca saznaju da im se otac...
  • Ispunjeno obećanje (2021)

    image
    Organizatorica vjenčanja Hazel suočena je s vrlo kratkim rokovima nakon što dobije zadaću organizirati savršeno vjenčanje za svoju sestru.
  • Oslikani veo (2006)

    image
    London 1925. Kitty (N. Watts) je upoznala mladog, inteligentnog, sramežljivog i pomalo dosadnog dr. Waltera Fanea (E. Norton), ali zgodnu priliku za brak. Dr....
  • Jedan i jedini (2019)

    image
    Stephanie i Oliver tragaju za ljubavlju u televizijskoj emisiji. Ali što je s njihovim zgodnim vodičem, Alexom?
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.