SADRžAJ

Merrick (Mark Dacascos) i John Anderson Wade (Rutger Hauer) su dva sitna prevaranta u Rusiji u skoroj budućnosti, a na vrhu mulja gangsterskog podzemlja uspijevaju se održatisamo pomažući jedan drugom. Međutim, Merrick tijekom jednog od njihovih poslova ubije Wadea, te se pridruži jednoj od najmoćnijih lokalnih kriminalnih organizacija. Uljuljan u sigurnost svoga novog položaja, Merrick ni ne sluti da je Wade vraćen u život putem eksperimentalne bionike koju je naručila tajna vladina podružnica, te mu je na tragu kako bi se osvetio, ali i došao do svoga dijela dogovorenoga plijena. Problem je u tome što ni Wade sam ne zna zašto su ga tajanstveni agenti vratili u život.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Terminator 3: Pobuna strojeva (2003)

    image
    Deset godina nakon posljednjeg susreta s Terminatorom, John Connor (Nick Stahl) živi kao lutalica kako ga strojevi ne bi pronašli. Na žalost, Skynet šalje novog,...
  • Robotska apokalipsa (2021)

    image
    Nakon što uvidi prijetnju umjetne inteligencije, vješta hakerica postaje meta njezinog napada. Može li se pritajiti dovoljno dugo da je zaustavi?
  • Terminator 2: Sudnji dan (1991)

    image
    Nastavak Terminatora iz 1984. godine, u kojem se nepobjedivi kibor ponovno vraća, ali ovaj put programiran da spasi Johna Connora. 21. je stoljeće. Svijetom nakon...
  • Nautilus (2000)

    image
    Futuristička taktička jedinica iz 2100. godine putuje nazad u prošlost putem posebne podmornice kako bi se sprečili uništenje planete.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.