SADRžAJ

Agenti FBI-a (BRUCE WILLIS i RADHA MITCHELL) istražuju tajnovito ubojstvo studenta povezano s muškarcem koji je pomogao u stvaranju fenomena visoke tehnologije koji omogućuje kupnju savršene robotske verzije kupca.
Filmski trojac iza popularnog SF nastavka „Terminator 3: Pobuna strojeva“ ponovno se okuplja da istraži budućnost u kojoj ljudi žive u izolaciji i međusobno komuniciraju samo preko robota koji služe kao društveni surogati i zgodnija verzija svojih ljudskih dvojnika. Bruce Willis glumi agenta FBI-a koji zatraži pomoć vlastitog surogata kako bi istražio ubojstvo genijalnog studenta koji je izumio surogate. No kako slučaj postaje složeniji, povučeni detektiv otkriva da će, kako bi ulovio ubojicu, morati napustiti sigurnost vlastitog doma prvi put nakon mnogo godina te zatraži pomoć druge agentice (Radha Mitchell) u praćenju svoje mete.

Fotografije

SurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogatiSurogati

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.