SADRžAJ

Afroamerički mladi bračni par Fonny i Tish razdvojeni su kada Fonnyja uhite za zločin koji nije počinio zbog makinacija rasističkog policajca. Dok traži pravdu za Fonnyja, trudna Tish oslanja se na svoju harlemsku zajednicu.
Smješten ranih 1970-ih u Harlemu, „Ulica Beale“ bezvremenska je i dirljiva ljubavna priča o neraskidivoj vezi para i osnažujućem zagrljaju afroameričke obitelji, ispričana kroz oči 19-godišnje Tish Rivers. Kći i buduća supruga Tish živo se sjeća strasti, poštovanja i povjerenja koji su je povezali sa zaručnikom i umjetnikom Alonzom Huntom, koji ima nadimak Fonny. Prijateljujući još od djetinjstva, odani par sanja o zajedničkoj budućnosti, ali njihovi planovi propadnu kada Fonnyja uhite za zločin koji nije počinio.

Fotografije

Ulica BealeUlica BealeUlica BealeUlica BealeUlica Beale

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ponos, predrasude i psi (2016)

    image
    Romantična drama u kojoj mlada nastavnica ostane bez posla zbog bogatog i utjecajnog roditelja, a to će je dovesti u blizinu zgodnog i arogantnog Donovana...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Anna Karenina (1997)

    image
    Filmksa ekranizacija istoimenog čuvenog klasika svjetske književnosti pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja.
  • Skrivena ljepota (2016)

    image
    Uspješni njujorški reklamni urednik (Will Smith) doživi osobnu tragediju i padne u duboku depresiju. Kad počne pisati pisma Ljubavi, Vremenu te Smrti, primi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.