Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Maura i Ben imaju dvoje djece: Lacey je već na koledžu, a Adam će tamo biti uskoro. Iako se vole već dugi niz godina i Maura i Ben su svjesni kako nemaju zajedničkih točaka, a Adamov odlazak ostavit će ih same, suočene sa svojim odnosom. Maura se odluči odseliti na neko vrijeme radi posla, a njihova djeca učinit će sve da sačuvaju brak svojih roditelja.

Fotografije

U dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijekU dobru i u zlu, zauvijek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.