SADRžAJ

Homer je gotovo cijeli život živio u sirotištu u St Cloudu, u ruralnom Maineu. Iako ga upravitelj, dr. Larch, odgaja za svog nasljednika, Homer smatra da mora naći svoj put i iskusiti život vani.
Homer je siroče u udaljenom St. Cloudu u Maineu. Nikad usvojen, postaje miljenik upravitelja sirotišta dr. Larcha. On svoje medicinsko znanje usađuje Homeru, koji postaje vješt, premda nelicenciran, liječnik. Ali Homer čezne za životom po svome izboru izvan sirotišta. Kada Wally i trudna Candy posjete sirotište gdje dr. Larch pruža medicinski sigurne – premda ilegalne – abortuse, Homer odlazi s njima raditi na farmi jabuka Wallyjeve obitelji. Wally odlazi u rat, ostavljajući Homera i Candy same zajeno. Što će Homer naučiti o životu i ljubavi u jabučnjaku? I što je sa sudbinom koju je dr. Larch planirao za njega?

Fotografije

Kućna pravilaMiramaxMiramaxMiramaxMiramaxMiramaxKućna pravilaKućna pravilaKućna pravilaKućna pravilaKućna pravilaKućna pravilaKućna pravila

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.