Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Kenneth Branagh scenarist je i redatelj humoristične priče o nezaposlenu glumcu koji očajnički želi spasiti svoju karijeru i svoj život producirajući Hamleta. Kako mu nedostaje vremena i novca da to učini kako valja, on unajmi postavu pijanaca, nesposobnjakovića, čudaka i i ostarjeloga muškarca – imitatora žena, kako bi glumio kraljicu Gertrudu. Sada, kroz zakulisnu dramu, događaju se nepredviđene katastrofe kao i povremene pobjede, a ova skupina budućih gubitnika nastoji stvoriti kazališnu čaroliju u samo tri tjedna!

Fotografije

Zimska pričaZimska pričaZimska pričaZimska pričaZimska priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 10 dana bez mame (2020)

    image
    Antoine Mercier je direktor ljudskih resursa u velikoj firmi i upravljanje zaposlenicima mu je u malom prstu. No kada supruga mora otići na poslovni put uviđa da...
  • Te lude 80-e! (2016)

    image
    Munjeni i zbunjeni, koji prikazuju zadnji dan škole u teksaškom gradiću sedamdesetih godina prošlog stoljeća, opravdano se ubrajaju među najbolje tinejdžerske...
  • Trgovci 2 (2006)

    image
    Katastrofa koja pogodi Danteovu trgovinu i Randalovu videoteku natjera ih da potraže nove horizonte. No na kraju se zadovolje poslom u carstvu brze hrane Mooby's.
  • Kraljevska ljubav (2018)

    image
    Nakon što je dečko zaprosi, učiteljica doznaje da je zapravo riječ o pravom princu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.