poster

Tajna dvorca

Candleshoe (1977)

obiteljski, komedija, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Redatelj: Norman Tokar


Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Dobro došli u Candleshoe, raskošan engleski dvorac gdje je pustolovni pirat skrio blago u španjolskim zlatnicima prije više stoljeća. Upravo su to mlado siroče Casey (Jodie Foster) i lukavi varalica (Lav McKern) odlučni pronaći. Ali prvo ona mora uvjeriti obudovjelu vlasnicu Candleshoea da je njezina davno izgubljena unuka! Casey na kraju otkriva da u Candleshoeu možda postoji još veće blago – ljubav sretne obitelji. Legendarne zvijezde David Niven i Helen Hayes pridružuju se Fosterici u ovoj duhovitoj pustolovini koja će vam ugrijati srca!
Četrnaestogodišnja Casey Brown dečkasta je cura s losangeleskih ulica, o kojoj skrbi stari bračni par koji je za nju brine kao i za lanjski snijeg. Kad im sitni prevarant velikih ambicija Harry Bundage ponudi neki novac kako bi mu prepustili Casey, oni to rado čine, a Casey završi u otmjenom hotelu s Bundageom gdje joj on iznosi svoj plan. Naime, deset godina ranije stara engleska plemkinja lady St. Edmund izgubila je četverogodišnju unuku Margareth koja je na leđima imala ožiljak. Budući da sličan ožiljak ima Casey, Bundage je želi podmetnuti starici kao tobožnju unuku, a ona bi onda za njega trebala pronaći pregršt zlatnika koje je negdje u dvorcu Candleshoe, u kojemu lady živi, sakrio njezin pokojni suprug, kapetan Joshua St. Edmund. Kako bi Casey bila što uvjerljivija, bivša kućna pomoćnica u Candleshoeu, Bundageova rođakinja Klara, nauči je sve što treba znati o Margareth: na primjer, koja je jela voljela, a koja ne, te koja je njezina omiljena melodija.

Fotografije

Tajna dvorcaTajna dvorcaTajna dvorcaTajna dvorcaTajna dvorcaTajna dvorcaTajna dvorca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.