Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(25 glasova)

SADRžAJ

Neposlušno udomljeno dijete iz velegrada i mrzovoljni Bušman u šezdesetima prisiljeni su stvoriti nevjerojatan savez koji bi preživjeli u divljini Novog Zelanda nakon što je njihova pogrešno protumačena veza potakne nacionalnu potjeru.
Odrastao na hip-hopu i u udomiteljskoj skrbi, prkosan gradski klinac Ricky dobiva svjež nov početak na selu Novog Zelanda. Brzo se udomaći kod svoje nove udomiteljske obitelji: ugodnnom tetom Bellom, čangrizavim ujkom Hecom i psom Tupacom. Kad nastane tragedija zbog koje bi Rickyja mogli poslati u drugi dom, on i Hec pobjegnu u šumu. Uslijedi nacionalna potjera, a novoproglašeni odmetnici moraju se suočiti sa svojim mogućnostima: slavno propasti ili prevladati razlike i opstati kao obitelj.

Fotografije

Lov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeLov na divljakeSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.