SADRžAJ

Nakon što je stotinama samotnih godina radio ono za što je napravljen, znatiželjni i simpatični WALL-E otkriva novu svrhu u životu kada upozna elegantnog istraživačkog robota EVE. Pridružite im se na fantastičnom putovanju svemirom!
Što ako je čovječanstvo moralo napustiti Zemlju, a netko je zaboravio isključiti posljednjeg robota? Nakon što je stotinama samotnih godina radio ono za što je napravljen, znatiželjni i simpatični WALL-E (skraćenica od „Waste Allocation Load Lifter Earth-Class“) otkriva novu svrhu u životu (osim skupljanja drangulija) kada upozna elegantnog istraživačkog robota EVE (skraćenica od „Extraterrestial Vegetation Evaluator“). EVE shvati da je WALL-E slučajno našao ključ budućnosti planeta te pohita natrag u svemir da prenese svoje otkriće ljudima (koji su željno čekali vijest da im je sada sigurno vratiti se kući). U međuvremenu, WALL-E slijedi EVE galaktikom i započinje jednu od najuzbudljivijih i najmaštovitijih komičnih avantura ikada donesenih na veliki ekran.

Fotografije

WALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-EWALL-E

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Spider-Man: Novi svijet (2018)

    image
    Miles Morales njujorški je tinejdžer koji se muči sa školom, prijateljima i ponajviše s time što je novi Spider-Man. Kad se vrata multiverzuma otvore, Miles ubrzo...
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Avanture gospodina Peabodya i Shermana (2014)

    image
    Gospodin Peabody, najučeniji pas na svijetu, i njegov nestašni dječak Sherman koriste svoj vremenski stroj WABAC kako bi odlazili na najčudesnije pustolovine...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.