Ocjena: 6.1/10

SADRžAJ

Film povezuje dva, naoko nepovezana, momenta u izgradnji Brazilije: san italijanskog sveca Don Bosca koji je poslužio kao osnova za izgradnju novog brazilskog glavnog grada i njegovu vezu sa malim gradićem nadomak megalopolisa, koji su stvorili radnici koji su radili na izgradnji i u kome su sa svojim porodicama živeli tokom nje, a koji je potopljen nedugo nakon što je glavni grad sagrađen.. Kako opravdati grad nastao na temelju sna i koji delovi njegove gradnje ostaju nevidljivi? Odgovor leži negde između bajke i dokumentarnog filma.

TRAJANJE: 23 min

Fotografije

All Still Orbit

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kad te moja čakija ubode (1968)

    image
    Dokumentarni film jezivog naziva "Kad te moja čakija ubode" govori o crnim i tragičnim ubojstvima počinjenim na karakterističan način za prostore Balkana: klanje,...
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
  • Lijek (1917)

    image
    Charlie Chaplin-lijek
  • Ljudski glas (2020)

    image
    Žena promatra kako vrijeme prolazi sjedeći pokraj kovčega svog bivšeg ljubavnika koji bi po njega trebao doći, ali nikad ne dolazi, i nemirnog psa koji ne shvaća...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.