SADRžAJ

Iz Studija animacije Walta Disneyja dolazi iznimna zbirka nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
RILEYN PRVI SPOJ? Riley, sada 12-godišnjakinja, provodi vrijeme s roditeljima kod kuće kad na vrata zakuca potencijalna nevolja. Osjećaji mame i tate prisiljeni su nositi se s činjenicom da Riley ide na prvi spoj.
ČUDOVIŠTA IZ ORMARA: MIKEOV NOVI AUTO: Mike je kupio novi auto s pogonom na šest kotača i ne može dočekati da ga pokaže Sulleyju. Jedini je problem što Mike još nije ovladao kontrolama, a one su prilično složene.
JACK-JACKOV NAPAD: Beba Parrovih Jack-Jack čini se normalnim i kao da ne posjeduje supermoći poput svojih roditelja ili braće. Ali kad unajme bezazlenu bejbisitericu da ga čuva, Jack-Jack pokaže svoj pravi potencijal.
PARTYSAURUS REX: Sramežljiv i nervozan T-Rex iz filmova „Priča o igračkama dobiva svoju avanturu, kada ga Bonnie odluči staviti nekamo gdje nikad nije bio: u kadu. Uskoro Rex postane srce zabave i nauči mnogo toga o samopouzdanju.
PUSTOLOVINE ANDREA I WALLYJA B.: André se budi iz sna kad ga dočeka dosadna žuto-crna pčela s neugodnim žalcem. André misli da može pobjeći pčeli, ali poput svih insekata, Wally B. zna da može dognati bilo koju metu.
REDOV SAN: Jedne kišne noći usamljeni monocikl stoji u stražnjem kutu trgovine bicikla sanjajući o tome da bi jednog dana talentirani klaun mogao ući u trgovinu i prepoznati njegov potencijal.
LIMENI GLAZBENIK Zvijezda ovog kratkog filma igračka jest bubnjar po imenu Tinny. Progonjen destruktivnom bebom, Tinny se trudi izbjeći svog puzećeg mučitelja. Ali kad beba padne i ozlijedi se, limena igračka učini pravu stvar.

Fotografije

Disneyjevi kratkometražni filmovi IVDisneyjevi kratkometražni filmovi IV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pustolovine hrabrog pijetlića (2015)

    image
    Kad plašljivi pjetlić Toto dozna da će zli farmer prodati njegov dom, on uspije sakupiti hrabrosti kako bi se preobrazio u hrabrog pijetla i prihvatio borbu...
  • Kralj majmuna (2015)

    image
    Prije dva milijuna godina duboko u pustinji Savanne živio je Edward, najstariji sin kralja primata. Dok odrasta, uviđa da nije običan majmun. Ubrzo otkrije vatru,...
  • Avanture neustrašivog Teda (2012)

    image
    Tadeo Jones, svima poznatiji kao Ted, Španjolac je s američkom adresom. Životni put odveo ga je u Chicago gdje je postao poznati arheolog. Da, ali samo u snovima!...
  • Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva (2018)

    image
    Daleko od svoga doma na Artiku, polarni medo Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u New Yorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.