SADRžAJ

Skupina od petero ljudi nalazi se zarobljena u dizalu u sjevernom tornju Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku dana 11. rujna 2001. godine. Niti jedne sekunde ne gubeći nadu, uskoro počnu surađivati zajedno kako bi pronašli izlaz prije nego se dogodi nezamislivo... Film je režirao Martin Guigui, a glavne su uloge ostvarili Charlie Sheen, Gina Gershon, Wood Harris i dobitnica prestižne nagrade Oscar Whoopi Goldberg.

Fotografije

11. septembar11. septembar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pročišćenje: Zauvijek (2021)

    image
    Iskočivši iz rekordno uspješnog Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi...
  • Shark Season (2020)

    image
    Three kayakers fight for their lives when a great white shark traps them on a small sinking island.
  • Jeepers Creepers III (2017)

    image
    Šerif Dan Tashtego i njegov tim lovaca na tajanstvena stvorenja pomažu oficiru Davis Tubbsu kako bi zaustavio čudovište.
  • Zvuk slobode (2023)

    image
    Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.