Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(136 glasova)

SADRžAJ

Komercijalni svemirski transporter i njegova posada zaglave na planetu punom krvožednih bića koja se izlaze hraniti samo noću. No tada saznaju da će se dogoditi pomrčina sunca duga mjesec dana.
U bliskoj budućnosti svemirski brod prisiljen je sletjeti na udaljeni planet. Većina posade poginula je, no neki putnici uspijevaju preživjeti. Predstavnik zakona ostao je neozlijeđen, kao i njegov zatvorenik, osuđeni ubojica. Dok preživjeli istražuju surov i vruć planet, shvaćaju da se moraju držati skupa. Mjesto na koje su sletjeli sablasno je, sušno i beživotno, no kada sunce zađe i planet obuhvati potpuna tama, pojavljuju se malo drukčiji stanovnici.

Fotografije

Planet tameNBCUFoto: RTLFoto: RTLPlanet tameFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLNBCUNBCUNBCUPlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tamePlanet tame

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.