SADRžAJ

Kremenko klinci pokušavaju prikupiti novac kako bi mogli ići na koncert Michaela Jasktonea. Priča dobiva zaokret kada Wilma dođe u iskušenje da se odmakne od svojih prijatelja Freddyja, Barneyja i Betty i pridruži se grupi starijih klinaca koji konzumiraju drogu. Wilma se suprotstavlja taktici vršnjačkog pritiska tinejdžera Stoneya i traži savjet od roditelja koji joj kažu da pravi prijatelj nikad ne bi ponudio drogu. Freddy započinje uslugu čišćenja kućnog ljubimca kako bi prikupio novac za ulaznicu za nadolazeći koncert. Kada Freddyjeva shema propadne, klinci shvate da je njihova jedina nada za dobivanje ulaznica pobijediti Stoneyja i njegovu ekipu na predstojećem Riddle Rallyu.

Fotografije

Kremenko i klinci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zimska princeza (2019)

    image
    Princeza koja u tajnosti radi na skijalištu udružuje snage s vlasnikovim bratom kako bi organizirali proslavu 50. obljetnice skijališta.
  • Mary i Max (2009)

    image
    Ona je osmogodišnja Mary iz predgrađa Melbournea, jedino dijete majke koja pije i rastrojenog oca. Nema prijatelja. On je Max Horowitz, muškarac prekomjerne...
  • Barbie i tajna vrata (2014)

    image
    Alexa je vrlo sramežljiva princeza iz suvremenog kraljevstva. Ona otkrije tajna vrata koja vode u čarobnu zemlju...
  • Parče plavog neba (1961)

    image
    Priča o nekoliko ljudi koji dijele isto dvorište.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.